przemek10226 Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Witam , zakupiłem dwa dni temu replikę Beretta M9 KJW . Replika używana . I mam następujący problem . W większości przypadków po oddaniu kilku strzałów cały Green Gaz ucieka przez lufę . W czym jest problem ? Quote Link to post Share on other sites
szkielet1990 Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Mam taką samą Berettę ale nie spotkałem się z takim problemem i nie wiem czy trafię w sendo problemu. Najpierw sprawdź czy naładowany gazem magazynek jest szczelny, włóż go do wody i sprawdź czy nie ucieka gaz. To wykluczy nieszczelność magazynka. Może też coś być nie tak z górnym zaworem magazynka, tym w który trafia zbijak (nie wiem czy tak to się dokładnie nazywa). Najlepiej go wykręcić i go obejrzeć, czy uszczelka jest ok, czy ugina się na sprężynie. A jeśli masz możliwość to sprawdź Beretkę na innym magazynku, to pozwoli wykluczyć magazynek w ogóle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts