Grzybuch_ASG Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Witam, Interesuje mnie czy magi DBoys o te:http://gunfire.pl/product-pol-1152194527-Magazynek-Mid-Cap-do-AK47.html będą pasowały do Cymy 0.28A Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Tak. Quote Link to post Share on other sites
Grzybuch_ASG Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 Dobrze dzięki za odpowiedż. PS. Jeszcze jedno odnośnie ich sprawowania się czyli czy się nie zacinają itp. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 y=ax+b Gdzie: y - częstotliwość zacinek, a - kształt kulek ("-" to okrągłe, "+" to nieokrągłe), dziedziną jest zbiór liczb rzeczywistych <-1, 1>, x - jakość kulek, dziedziną jest zbiór liczb rzeczywistych <0 (najlepsze), nieskończoność>, b - gładkość powierzchni w magazynku, dziedziną jest zbiór liczb rzeczywistych <-1 (mega gładkie), nieskończoność (nierówne)>. Czytaj, nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Matiz1911 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Mam kilka sztuk, trzeba było dopasować lekko tylny zaczep. Tylko, że na osiem sztuk już w dwóch złamał mi się tylny zaczep :/ Tak po jakimś pół roku używania. A tak to podają całkiem ładnie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts