brylek Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Witam mam problem z repliką CM.121 http://www.taiwangun.com/pistolety-maszynowe-aeg/replika-pistoletu-cm-121-cm.html kupiłem 3 dni temu w taiwangun gdy strzelam po około 8-12 kulkach replika zaczyna zatrzymywać kulkę w środku i po drugim naciśnięciu spustu wylatują 2 naraz czy ktoś się spotkał z takim problemem? z tego co juz zrobiłem to: sprawdziłem magazynek (kumpel ma taką samą replikę więc wystrzelałem cały magazynek bez problemu) zmieniłem baterie na w pełni załadowaną ustawiłem hop up na najbardziej otwarty jak się da, więc nie powinno łapać kulki w hop upie przeczyściłem lufę szmatką na patyczku który był dodany do repliki niestety niz z tego nie pomogło jedyne co zdołałem zaobserwować to, że kulka nie zatrzymuje się przed mechnizmem tylko już w środku i jeżeli wyciągnę magazynek i nacisnę spust to kulka wylatuje bez problemu sama jeżeli ktoś ma jakieś pojęcie co z tym zrobić to bardzo bym prosił w ostateczności mam rachunek i zwrócę pistolet Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Jakież kulki stosujesz? Quote Link to post Share on other sites
brylek Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 (edited) 0.20 Gunfire Rockets http://gunfire.pl/product-pol-1152196354-Kulki-Gunfire-Rockets-Professional-0-20g-0-5kg.html Edited September 29, 2012 by brylek Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Zmień kulki i napisz, czy coś to dało. Rocketsy są, nawiasem i delikatnie mówiąc, kijowe. Quote Link to post Share on other sites
brylek Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 no to szok załadowałem 0,25 (nie pamiętam jakiej firmy bo są w kartoniku po komórce) i cały magazynek bez zacięcia .... tylko jedno pytanie - czy to była zła waga kulek i powinienem cięższe załadować - czy kijowa jakość kulek i wystarczy kupić 0,20 innej firmy Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Prawidłowa odpowiedź to Twoje drugie "pytanie". Quote Link to post Share on other sites
brylek Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 Dziękuje A już się bałem że czeka mnie wycieczka do Krakowa z reklamacją :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts