Stilgar Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 (edited) Mhm chyba się zmienię na steyra aby być oryginalnym :icon_wink: Pytanie - jeśli włożę sprężynę 120 i lufę guardera oraz gumkę GG zieloną to tak około ile FPS oraz jaki zasięg mogę osiągnąć na steyru JG? Edited September 29, 2012 by Kemonator Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 ^Up nie mogę edytować Jeszcze jedno pytanie - Jeśli włożę te same rzeczy co do steyra tzn: m120/lufa guarder/GG zieloną/ to ile FPS osiągnę na rk-02 ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 M120 nie opłaca się wsadzać, bo wg krakmanów tam siedzi M125... no chyba że chcesz downgrade A lufy guardera są mocno średnie Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 ^up oo dobrze, że mówisz bo nie wiedziałem o sprężynie ;) Wiem, że lufy guardera nie są najlepsze ale nie mam funduszy na legendarnego promyczka :P A polecisz jakąś inną lufę lepszą od guardera w podobnej cenie, czy nie ma takich? Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Systema. Jak wstawisz lufę systemy to różnica będzie na tyle istotna, że zakup można uznać za opłacalny Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Chyba że wsadzisz SP120 to będzie różnica między tym M125. Lufa systema jest gicior,znajomy ma i poleca.Ładnie niesie,rzeczywiście poprawa jest znaczna. Quote Link to post Share on other sites
mmmlllopg Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) Ja do steyera włożyłem lufe guardera oraz przezroczystą gumkę (nie pamiętam jakiej firmy ale tą polecaną) i mam 380 fps, niesie celnie na około 45 metrów, potem stopniowo się zmienia. A co do tej lunetki to lepiej do łożycz te 40 zł i kupic z szna i koli. Edited September 30, 2012 by mmmlllopg Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 do łożycz te 40 zł i kupic z szna i koli. Jeszcze jedno, jaki Ty kolimator chcesz zmieścić w tym przedziale cenowym (Cena repliki + 40zł coby mieć szyny)? Jak już to plastikową replikę, ale nie coś coby miało zastosowanie ;p Quote Link to post Share on other sites
mmmlllopg Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Chodzi o to aby odpuszcił sobie tego z lunetką, dodał do różnicy z, lunetką i bez lunetki, te 40 zł (różnica wynosi 120zł+40zł=160zł) i kupił sobie koli i steyera z szyną. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Za 160zł to może jakiś delikatnie obdarty, uszkodzony kupi, ale jak chciałby nówkę to szału nie ma w tym przedziale cenowym (ja nie spotkałem, natrafiam na okazję tylko w przypadku rzeczy, których koniecznie potrzebuje). Quote Link to post Share on other sites
mmmlllopg Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Sory, właśnie sobie tak sprawdziłem ciekawości różnica wynosi 16 zł więc ma 200 zł na koli. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts