KapitanW Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 (edited) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość :D. Otóż mam mały problem z moją repliką ( KWA LMT Defender Patrol R.I.S) Chodzi o to że replika nagle straciła zasięg dosłownie z dnia na dzień. Kiedyś miała zasięg ok ja wiem 50 m tak na oko może lepiej a teraz jak z wiatrem poleci ze 20m to jest szczyt możliwości i do tego nie ma żadnej celności . Jeszcze dodajmy fakt, że strzela tak z fabrycznego magazynka. Gdy podepne dokupione mid capy ( plastiki marki ASG) to kulki nie wylatują z lufy. Nie jestem dobry jeśli chodzi o rozkładanie broni ASG ale wydaje mi się że chyba tłok poszedł ( przy machaniu karabikiem słychać stukot w okolicach tłoka), albo może sprężyna pękła w co szczerze wątpie choć nigdy nic nie wiadomo. Czy taka naprawa w warunkach domowych przy pomocy kogoś doświadczonego jest skomplikowana? Czy może wysłać replikę do serwisu? A i jeszcze czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich serdecznie Damian. Edited October 8, 2012 by KapitanW Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Przy pomocy kogoś doświadczonego dasz sobie bez problemu radę, Trzeba mieć przygotowany zapas narzędzi na wszelki wypadek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts