TroubleMaker Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Witajcie! Patrzyłem na ładownice firmy flyye industries, jednak nie znalazłem takich dedykowanych pod mojego G36 :( I w związku z tym chciałem spytać czy pasowała by taka: http://gunfire.pl/product-pol-1152196041-Potrojna-ladownica-na-magazynki-do-M4-M16-Ranger-Green.html albo taka: http://gunfire.pl/product-pol-1152197503-Podwojna-ladownica-na-magazynki-do-AK-Olive.html Z góry dzięki za odpowiedź Michał Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Musi być koniecznie Flyye? Bo jeśli nie to masz Miwo, PSTG i prywatnych krawców. Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Pewnie że będą pasować. Quote Link to post Share on other sites
TroubleMaker Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 Musi być koniecznie Flyye? Bo jeśli nie to masz Miwo, PSTG i prywatnych krawców. Fajnie by było, ale jak nic nie będzie pasować to popatrze na miwo i pstg Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Będzie pasować. Z mniejszymi lub większymi luzami ale będzie :) Quote Link to post Share on other sites
TroubleMaker Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 Ale raczej warto? Nie będzie mi wszystko latało w każdą możliwą stronę ? :] Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Moim zdaniem ładownica na 2x magazynki m4 w jednym stacku będzie w sam raz. Ładownice na pojedyńcze magazynki m4 mogą okazać się ciut za małe, chociaż są i takie gdzie to wszystko wchodzi. Co do ładownic na ak, to będą one dłuższe i może zostać troszkę luzu. Lecz w jednym jak i drugim przypadku nie będzie tam nic latało tak abyś to czuł, i magazynki nie będą się same obracać o 180* w ładownicach :) Ja na Twoim miejscu wybrałbym ładownice na 2x magazynki m4 w jednej kieszeni. Zapewni Ci to moim zdaniem lepsze spasowanie niż w ładownicach na ak. Quote Link to post Share on other sites
TroubleMaker Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 Dzięki wielkie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts