Nihhas Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Witam wszystkich Jak sam tytuł mówi poszukuję jakieś w miarę dobrej snajperki o mocy 600 fps i zasięgiem 70-80m wiem , że w tej sprawie nie występuje słowo "tanio" przez co odpowiednio się przygotowałem. Początkowo myślałem nad tuningiem VSR-10 od TM ale nigdzie jej nie ma a co do importu to nie wiem nawet czy to opłacalne, więc postanowiłem wybrać co innego. Mb-01 i mam parę pytań odnośnie tej repliki. Czy po tuningu do ok 600 fps będzie dało się ją jakoś normalnie naciągnąć w pozycji leżącej? Czy części robione na zamówienie u Bart_a lub Ne0 wytrzymają taką moc ? Jaką komorę wybrać? czytałem gdzieś , że stockowo ta replika ma daleko do miana snajperki. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Z tych dwóch lepsze będzie VSR. Część bebechów i tak trzeba sprowadzać, więc możesz od razu wziąć replikę. Cześć elementów możesz zamówić u Barta. Do warriora jedynym wyborem jest komora PDI. Poza tym, na forum są dość obszerne tematy poświęcone obu replikom. Quote Link to post Share on other sites
Nihhas Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 A co do PDI da się ją kupić w Polsce lub zrobić na CNC ? Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Zrozum, 90% części do snajperek nie ma w kraju. Koniec. Komorę PDI da się zrobić na CNC, jeśli masz jej wymiary. Quote Link to post Share on other sites
bizon96 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Witam. A nie było by lepiej kupić http://www.taiwangun...ar-10-jg_1.html Całkiem niezła baza pod tuning moim zdaniem i w miarę rozsądna cena. I tak będziesz musiał wymienić kupę części, żeby to jakoś na 600fps-ach chodziło. A do tego dostępne. Edited October 12, 2012 by bizon96 Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 VSR to komora TM. Wszystko. Quote Link to post Share on other sites
Nihhas Posted October 13, 2012 Author Report Share Posted October 13, 2012 Mam jeszcze jedno ostatnie pytanie : Na Azteko.pl znalazłem zakładkę "produkty na zamówienie". Ktoś już korzystał z tej usługi, a jak tak to jak się sprawuje ? Co do prowokacji, to nie do końca , pytanie może na poziomie zielonego ale zrozumcie. Od roku latałem z aegiem i nawet nie myślałem o sprężynie , a teraz coś w główce przeskoczyło i zamierzam bawić się w snajpera (taki mini ersoftowy kryzys który raczej nie przejdzie;) ). Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Nie wiem, nie korzystałem. Napisz maila i zapytaj. Sprowadzaniem części zajmuje się też madonion. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts