fat-ed Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Witam serdecznie wszystkich :icon_smile: Jestem świeŻakiem wiec zielonego pojęcia o tym nie posiadam Poszukuje obecnie butów na jesień-zima oraz wiosna-lato mam przeznaczone po 300 zł na parę w większości czasu będę chodził po betonie i twardym podłożu + jakies płytki, linoleum będe spędzał na dworze oraz w budynku po jakies 7 h dziennie nie zależnie od pory roku Jakie modele polecacie ? obecnie posiadam zwykłe desanty takie jak te przynajmniej podobne http://allegro.pl/bu...2646387152.html i czym najlepiej je impregnować Pozdrawiam Przenoszę kolejny raz do odpowiedniejszego działu. Martin_BB Quote Link to post Share on other sites
heinrich_pl Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 300 za parę czy ogólnie całość budżetu ? z tego co chodziłem to na wiosne/lato szczerze i każdemu moge polecić Haixy p9 desert -świetna sprawa. można za rozsądne pieniądze dostać kontrakty dla bundeswehr, jesień/zima - to nie ma co kombinować, co licówka to licówka. Tu też bym poszedł w niemczyznę, kontrakty dla bundeswehr czy to model 2000 czy 2005, Bucior nie do zajechania. Dostępność : armyworld.pl , bundes.pl -> tylko tu taki mały tip :wink: jak masz w miarę blisko do Krosna Odrzańskiego to lepiej przejechać się osobiście bo z wysyłką czasami wychodzą różne kwiatki, poszukaj na forum to chyba był taki topic. Pozdro P.S. - desantówki sobie daruj, mają jedną wadę : brak jakichkolwikek zalet. Quote Link to post Share on other sites
fat-ed Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 (edited) 300 na parę wiec razem 600 i wymaganie kolor czarny długość ponad kostke a desantowki mam z przydziału ;0 za free Edited October 17, 2012 by fat-ed Quote Link to post Share on other sites
heinrich_pl Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Skoro trzymamy się w reżimie koloru to polecam kontraktówki dla bundeswehr, czarne, powyżej kostki i wytrzymałe jak czołg. Na jesień/zime. Wiosna/lato - jak do 300 pln ( zakładam, że membrana wskazana ) MOOOŻE się uda trafić coś z produkcji Haix(P9) albo amerykańskich firm (Bates,McRae,Belleville,Altama,Corcoran), Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts