PlanB Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Witam mam kilka podstawowych pytań przed zakupem. Chciałbym kupić ten kolimator : http://redberet.pl/p/57/1152190794/kolimator-acm-aimpoint-compm2-niski-montaz-kolimatory-celowniki-i-optyka.html . Czy może EoTech? Montaż : Jeżeli byłyby to kolimator który podałem wcześniej. Posiada on niski montaż. a z tego co słyszałem to w praktyce trzeba sie "przytulic" do repliki żeby coś zobaczyć. Na Taiwanie jest ten sam kolimator tylko że z montażem wysokim ale skośnym co mnie trochę zniechęca. Podobno przy wysokim montażu łatwiej się celuję. Czy to prawda? Farba : Wyczytałem że farby monata są dobrej jakości. Czy 1 puszka wystarczyłaby mi do pomalowania 3 magazynków i wyrzutni łusek? I gdzie mogę dostać te farby? Quote Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 (edited) Co do koli Ci nie pomogę.Natomiast jedna puszka Montany-400ml starczy na pomalowanie nawet trzech replik i 10 magów do każdej włączając w to akcesoria typu lunety,okładziny na szyny itp . Farbę znajdziesz w sklepach z graffiti lub w necie. Edited October 20, 2012 by BlackShaman Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts