Master of Hell Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Witam czy można częściowo rozładowana bateria 8,4v włożyć do ładowarki w celu doładowania? Ostatnio przestrzelałem replike i chce z nią jechać jutro na strzelankę jednak boje sie że padnie mi bateria. Wystrzeliłem około 500kulek. Czy mogę włożyc teraz baterie do ładowarki a jak tak to ile ją ładować? Ładowarka to 220v 50/60Hz 250mA. Aktualne napięcie baterii to 9,12v a po naładowaniu miała 10,4v. Poszę o pomoc i z góry dziekuje za odpowiedź. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Akumulatory Ni-MH powinno się rozładowywać do końca i ładować do pełna. Quote Link to post Share on other sites
Master of Hell Posted October 20, 2012 Author Report Share Posted October 20, 2012 Czyli 8,4v do 6,3 v?? Quote Link to post Share on other sites
POWER BEAN Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Mam nadzieję że moje wiadomości na PW były dla Ciebie pomocne :) Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Mam nadzieję że moje wiadomości na PW były dla Ciebie pomocne :icon_smile: Trzeba się pochwalić że ze strachu o to że powie się głupoty na forum napisało się odp na pw bo wiadomo że zielony i tak 'łyknie'. A dwa że osoba szukająca takiej odp będzie musiała odświeżać ten temat lub robić kolejny :) Quote Link to post Share on other sites
POWER BEAN Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Wybacz, ale nie masz racji, Master of Hell, napisał do mnie PW w tej sprawie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts