Davido9020 Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Witam, Jestem początkującym w tej branży stąd moje pytanie- posiadam replikę cm 045A - czy mógłbym kogoś prosić o prostą instrukcję na temat tego jak dostać się do gumki hop up w celu wymiany? Po wstępnych oględzinach widzę, że będę musiał wyjąć GB i później cały ten mechanizm gdzie wchodzą kulki ale na tym moja wiedza się kończy. Będę wdzięczny za każdą chociażby powierzchowną instrukcje. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Quote Link to post Share on other sites
Davido9020 Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 Pierwszy filmik widziałem - tylko mi chodziło o to jak się dostać do tego momentu. Drugiego nie widziałem - to nie ten sam model ale myśle, że w tej części repliki będzie wyglądało to podobnie. Dzięęęki wielkie! Wieczorem biorę się za rozbieranie:) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts