ssnejker Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 (edited) Witam, Mam pewien problem: wyjąłem gumke HU i patrze a w okolicy dystansera gumka lekko się porwała, ale założyłem gumke znów i replika dalej kręci) czy ta dziurka może przyczynić się do spadków fps bądź innych defektów? P.S: w sumie to się nie porwała, ale jakby jest nacięta w tej okolicy i kawałek gumy może odstawac, bądź leżeć idealnie to zależy jak się ustawi. Kurde czeka mnie wymiana gumki. Kręci strasznie krzywo kulki skręcaja w prawo. Do zamknięcia. Edited October 21, 2012 by ssnejker Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Kup zieloną G&G, są jedne z najlepszych. Quote Link to post Share on other sites
ssnejker Posted October 21, 2012 Author Report Share Posted October 21, 2012 Już zamówiłem. Kurde systema była dobra, ale spróbuje tą G&G zobaczymy jak kręci ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts