Stilgar Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Tak jak w temacie, czy sklepy airsoftowe mają jakieś zniżki :) ? Mam plany na większy wydatek, ale nie muszę tego robić teraz więc się pytam czy na święta uda mi się coś zaoszczędzić, pytam bo zabawę rozpocząłem na początku tego roku i nie miałem okazji przejrzeć ofert sklepów ASG na święta. Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Obniżki się zdarzają w wielu sklepach, nie tylko takie na święta. Trudno mi jednak powiedzieć w który, kiedy i gdzie. Trzeba po prostu strony przeglądać i szukać okazji/promocji. Jeśli czegoś potrzebujesz to szukasz tego produktu i przy okazji znajdujesz jakieś świąteczne czy posezonowe zniżki i wyprzedaże. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted October 22, 2012 Author Report Share Posted October 22, 2012 Dzięki znawco Diuny :icon_biggrin: Czyli szukać aż się znajdzie ;) Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Gunfire ma zawsze coś ciekawego na święta, tam radzę zaglądać często ;) Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Tak jak wyżej, często patrz na Gunfire, ostatnio była zniżka repliki z 420zł na 250zł, repliki rozeszły się po kilku dniach, tak więc na święta patrz tam co kilka dni, może na coś trafisz. Quote Link to post Share on other sites
Vermi Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Polecam się pozapisywać na newslettery- nie dość, że ci napiszą kiedy mają zniżki to jeszcze czasem się jakieś rabaty bez okazji trafiają-chociażby za zapisanie się do newslettera :) Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 O no właśnie a najlepiej być zarejestrowanym jako klient sklepu wtedy automatycznie dostajesz newslettery i wiesz czy jakiejś promocji można się spodziewać. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Jeszcze łatwo wynegocjować zniżkę grupową-10% (dla wszystkich którym dasz dostęp do konta) ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts