RadlasJastrzębie Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Otóż mam taki a nie inny problem gdyż jak wszyscy wiemy w moim wyżej wymienionym kałaszku występuje bateria pod pokrywą zamka co stwarza nie lada problem gdyż zamierzam kupić sobie batkę 9,6V też w sticku, co pociągnie za sobą pewnie jakąś przeróbkę. Więc moje pytanie brzmi jaka to musi byś przeróbka aby 9,6 1600mAh wcisnął się do mojej repliki. Z góry dziękuje i pozdrawiam Radek Quote Link to post Share on other sites
Hazumu87 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Przeróbka ?? czego ?? sprawdź wymiary baterii i już ... nie wiem co ty chcesz przerabiać ... Quote Link to post Share on other sites
RadlasJastrzębie Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 Przeróbka ?? czego ?? sprawdź wymiary baterii i już ... nie wiem co ty chcesz przerabiać ... No tego plastiku nad Geraboxem w zasadzie to trzeba go wywalić :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts