fohsiak Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 W nowo kupionym JG608 pin mocujący handgrip nie wchodzi do końca przy zamontowanej baterii. Bez baterii pin elegancko wchodzi prawie bez oporu. Widziałem wiele filmików na youtube i to nie powinno wyglądać w ten sposób. Możecie rzucić okiem na sposób w jaki montuję baterię (zdjęcie)? Próbowałem na wiele sposobów (instrukcja, youtube), ale ciągle jest ten sam efekt. Uprzejmie proszę o pomoc. http://fohs.pl/DSC_0080.jpg Quote Link to post Share on other sites
bartosz8462 Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Na zdjęciu jest poprawnie zamontowana...wiem bo mam taką samą replikę...a powiedz mi czy masz stockową baterię? Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Uzyj troszke wiecej sily dociskajac front do repliki, ''Jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci''. Mialem te same problemy po zamontowaniu 9,6v. bez batki pin luzny, z batka wchodzi bardzo ciasno. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts