MADOXX Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Witam wszystkich Maniaków :maniak_usmiech: Ja dopiero zaczynam moją przygodę z ASG i jestem ,,zielony,, z tąd moje pytanie i prośba do Was chłopaki! Chcę kupi swoją pierwszą giwere interesują mnie te dwie, doradzcie która jest lepsza, którą kupic? http://www.specshop....-99_-_Blow_Back Oraz: http://www.asg.com.p...Army,p,4192.php Zależy mi na niezawodności abym nie musiał przy niej grzebac albo wysyłac na srevis, ważny jest dla mnie dobry zasięg i celnośc, oczywiście także wygląd. Oba mają Blow Back zależy mi na tym. POMÓŻCIE mi wybrac. Licze na opinie użytkowników, może ktoś strzelał z obu? A może ktoś pracuje w sklepie ASG lub servisie i dobrze zna te modele?? Aaa i 2gie pytanko EBB i PBB czy któryś z nich jest lepszy, bardziej nie zawodny?? Z góry DZIĘKUJE za odpowiedzi i pomoc w wyborze POZDRAWIAM! Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 G&G nie mam pojęcia (tzn z tego co czytam to lipa ), jeśli CA, z tego co wyczytałem polecają modele z roku 2010 Tak wiem chcesz BB.... jeśli jesteś zielony, to odpuśc sobie BB, i kup osławioną emkę kwa i jak to mówią ,,będzie pan zadowolony,, ..... jeśli zależy Ci na BB to już Ci nie pomogę.... Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Giety Aresa też mają blowback. Podobno dobre Quote Link to post Share on other sites
MADOXX Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 dzięki Pietia. A więc Twoim zdaniem z TYCH DWÓCH lepiej brać CA. Noi w przeciwieństwie do pneumatycznego BB elektryczny BB podobno co kolwiek kopie wiadomo że nie tak jak w gaziku ale gazika nie chcę :icon_biggrin: a mógłbyś wrzucić linka do jakiegoś sklepu z tą emką Kwa? Graszczur, tak słyszałem i również biorę pod uwagę G36 Aresa lub Umarex ale czy one nie mają gorszych bebechów od tego CA?? Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Ares jakoś bardziej do mnie przemawia niż CA. Emka ASG/KWA to ciężka sprawa będzie bo mało gdzie już jest dostępna nowych dostaw nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
ziolo129 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Możesz spokojnie brać G&G tylko zauważ że jest nie dostępne. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ja napisałem ca ale z 2010 roku które jest poecane, g&g jest nie polecane- te informacje wyczytałem sledząc tematy... sam posiadam ics i nie narzekam... może na allegro jest kwa, ostatnio były... Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 G&G Toptech to jedne z lepszych replik ktore mozna kupic Quote Link to post Share on other sites
ziolo129 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Jeśli G&G są do dupy to ja jestem bogiem. Jedne z najlepiej wykonanych replik. Quote Link to post Share on other sites
MADOXX Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Hmmm no ciężka sprawa chłopaki z tym wyborem :icon_confused: obu ich kupić nie mogę... zresztą jak widać chyba każdy producent ma swoich zwoleników a i przeciwników. Chyba skłaniał bym się bardziej ku CS ze względu na EBB a nie PBB bo ten elektryczny podobno bardzie ,,czuć,, a powiedcie co myślićie o wyborz pomiędzy tym CSem A15A4 a Aresem/Umarex G36?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts