Spartan01 Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Wiem że to chińszczyzna a nie MAGPUL ale jestem ciekaw jak z jakością. http://dx.com/s/gun+sling+magpul Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Jakość ACMowych MS2 i MS3 nie jest tragiczna, jest znośna jak na te 30-40 zł. Niestety kopie powielają błędy oryginałów i nie są to najlepsze zawieszenia. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 To juz lepiej kupić albo od orkana albo miwo Lubieniec zawieszenia. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Miałem kopię tych magpullowskich zawieszeń. Strasznie śliskie i zbyt wąskie w odcinku ocierającym się o kark. Wrzyna się niesamowicie. Karabińczyk pękł pod wpływem temperatury... +3C, przy delikatnym szarpnięciu. Jakkolwiek na plus zasługuje ich rozwiązanie szybkiej zmiany długości pasa. Ale co z tego, jak jeszcze nigdy z niego nie skorzystałem :D. Teraz mam pas od MiWO i jest o niebo lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts