DuszeK Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Trochę odświeżę temat. Jak mają sie komory firmy Element co do wytrzymałości i podkręcania kulek? chodzi mi o komorę do m14 (chce wsadzić ją do M14 EBR Kart) i tylko o tej komorze chciałbym opinie widziałem tu 2 może 3 opinie czy ma ktoś jeszcze jakieś spostrzeżenia na ten temat? Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Wyrzucenie kasy w błoto , miałem , montowałem właśnie w EBR , nie zauważyłem różnicy . Quote Link to post Share on other sites
DuszeK Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 (edited) dzięki za odpowiedz. ale chodzi mi głównie o to czy w ogóle działa :D;] bo moja mi siadła i muszę coś do niej włożyć i jedyna komora do m14 jaka znalazłem to właśnie element. jak wiesz gdzie mogę znaleźć jeszcze inne komory do m14 to prosiłbym o jakiś link :) z góry dzięki Edit. Nawet na WGC nie znalazlem innej komory jak tylko element ;/ Edited June 29, 2009 by DuszeK Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Działać działa , jak nie masz stokowej to możesz brać . Quote Link to post Share on other sites
DuszeK Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 Wielkie dzięki o taką odpowiedz mi chodziło :D a jeszcze jedno jest dobrze spasowana, chodzi mi w tym sensie czy nie trzeba robić "zabiegu" teflonem do doszczelnienia Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Trzeba , dość luźno siedzi . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts