virusotron Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 No to miałem na myśli. Quote Link to post Share on other sites
Homer96 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Miałem polecić eotecha ale mówisz że nie chcesz. Mimo to będe zły i niegodziwy i napiszę kilka słów. Mam eotecha i powiem ci że bardzo fajnie, nie wiem jak tam z baterią u innych albo czy to ma znaczenie ale mam już od 4 miesiecy na oryginalnych bateriach, punkt celowniczy w porządku w lesie na 100%, na terenie otwartym przy słoneczku bez chmur już gorzej. Ale polecam, a co do tego co wcześniej było pisane to chyba wziąłbym tego z allegro za 99 zł, jeśli się nie spodoba zawsze jest 10 dni na odsyłke ;) Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 http://deltaoptical.pl/blizej_celu/celownik-kolimatorowy-delta-optical-minidot,d1629.html A coś o tym? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts