WszystkoZajęte Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Witam! Dziś od nauczyciela historii otrzymałem bojowe zadanie, a mianowicie zdobycie naszywki SFOR, wszystko pięknie ładnie, tylko jest pewien problem, nie orientuję się jakie wymiary naszywka ma w rzeczywistości, a licytacja, a potem dokupowanie rzepu mi się nie za bardzo widzi, jakoby potrzebuję tego na już, teraz coby projekt można było zrealizować. Na Wikipedii niestety nic nie znalazłem, Google również nie pomogło to może airsoft'owi specjaliści znają odpowiedź :) Z góry dziękuję, pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 http://allegro.pl/na...2757440645.html Taniej wyjdzie niż robienie samemu,wątpie też byś zmajstrował ją szybciej. Naszywek SFOR jest mase rodzajów, tak przy okazji. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Spotkałem się z tą licytacją, ale pomyślałem, że jakbym zamawiał wyrobienie nowej to bym wziął za jednym zamachem drugą, drużynową :D Edited November 6, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts