Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4A1 od Colt/Cyber Gun - nie strzela :C

Recommended Posts

Witam,

jestem posiadaczem chińskiej,co tu dużo mówić - gównianej repliki M4A1 od Cyber Gun. Mam problem-rozkręcałem ostatnio replikę,z czystej ciekawości,żeby popatrzeć,co tam chinole powsadzali,i hop-up dosłownie się rozpadł,wyciągnąłem z niego porwaną gumkę,a resztę poskładałem według własnego uznania.Niestety,ma teraz problem ze strzelaniem-raz wylatują 4 kulki,raz żadna.Ktoś może wie,z czego to wynika?Wiem,że GB (ABSowy odpowiednik V2) jest sprawny.Mam nadzieję,że niczego nie pokręciłem przy składaniu lufy,hopka i w ogóle,ale przecież kulka dostaje sie do karabinu przed tym wszystkim.Może ktoś miał podobny problem,albo wie jak zaradzić?

Pozdrawiam

Złożyłeś komorę bez gumki i jeszcze masz pretensje, że nie działa, Tylko nie zrób w gunfire awanury bo albo Cie wyśmieją. Skoro zaglądałeś do repliki z ciekawości, jak sam to określiłeś, to zapewne wcześniej działała normalnie. A jeśli tak to sam spierdzieliłeś tą gumkę i pretensje możesz mieć tylko do siebie.