Assassin319 Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Witam, jestem posiadaczem chińskiej,co tu dużo mówić - gównianej repliki M4A1 od Cyber Gun. Mam problem-rozkręcałem ostatnio replikę,z czystej ciekawości,żeby popatrzeć,co tam chinole powsadzali,i hop-up dosłownie się rozpadł,wyciągnąłem z niego porwaną gumkę,a resztę poskładałem według własnego uznania.Niestety,ma teraz problem ze strzelaniem-raz wylatują 4 kulki,raz żadna.Ktoś może wie,z czego to wynika?Wiem,że GB (ABSowy odpowiednik V2) jest sprawny.Mam nadzieję,że niczego nie pokręciłem przy składaniu lufy,hopka i w ogóle,ale przecież kulka dostaje sie do karabinu przed tym wszystkim.Może ktoś miał podobny problem,albo wie jak zaradzić? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PRESTON Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Z całą pewnością nie jest to wina gearboxa tylko nieprawidłowo poskładanej komory. Co oznacza, że hop-up sie dosłowanie rozpadł? Komora jest połamana? Wsadziłeś w ogóle jakąś gumke hopa? Edited November 6, 2012 by PRESTON Quote Link to post Share on other sites
Assassin319 Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 Nie,żadna część nie jest połamana,tylko ta gumka była porwana,to ją wyjąłem,resztę poskładałem,nie ma nieszczelności,przynajmniej ja nie znalazłem,myślicie że gumka może na to wpłynąć? Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Jak nie ma gumki to nie ma opcji, żeby było szczelnie. Pomyśl: wszystko jest spasowane tak, żeby właśnie z gumką się uszczelniało, więc jak bez niej ma działać? :P Quote Link to post Share on other sites
Assassin319 Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 sie zobaczy,w piątek idę do gunfire'a z tym shitem,tam mi powiedzą co i jak ;) Quote Link to post Share on other sites
PRESTON Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Złożyłeś komorę bez gumki i jeszcze masz pretensje, że nie działa, Tylko nie zrób w gunfire awanury bo albo Cie wyśmieją. Skoro zaglądałeś do repliki z ciekawości, jak sam to określiłeś, to zapewne wcześniej działała normalnie. A jeśli tak to sam spierdzieliłeś tą gumkę i pretensje możesz mieć tylko do siebie. Quote Link to post Share on other sites
Assassin319 Posted November 8, 2012 Author Report Share Posted November 8, 2012 Nie kupiłem repliki na GunFire,idę do nich żeby skonsultować wybór gumki,po kiego grzyba się rzucać? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts