Olexx Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Witam . Ostatnio borykam się z dużym problemem . Chcem zakupić m4 asg/kwa lmt defender patrol ale nigdzie nie mogę go dostać . Oczywiście na stronach internetowych jest ale nie ma go na stanie . Czy mogę jeszcze dostać ta replikę ? ..... Bo niestety widzę że długo nie ma dostawy tego karabinu :( Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Zapytaj na taktycznym. Kiedy ja potrzebowałem to pojawiła się w niewiele ponad tydzień. A i chyba mają najtaniej te repliki z tego co się orientuję. (Przepraszam jeśli teraz coś się zmieniło w cenach) Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 ASGshop nadal prowadzi jeśli chodzi o cenę replik KWA,tam pytaj. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Witam . Ostatnio borykam się z dużym problemem . Chcem zakupić m4 asg/kwa lmt defender patrol ale nigdzie nie mogę go dostać . Oczywiście na stronach internetowych jest ale nie ma go na stanie . Czy mogę jeszcze dostać ta replikę ? ..... Bo niestety widzę że długo nie ma dostawy tego karabinu :( KWA zerwało umowę z ASG i bierze się za samodzielną dystrybucję swoich produktów. Nowej dostawy można się ponoć spodziewać w okolicach grudnia (cena jak ćwierkają wróbelki +30% :/). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts