Axel Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hTfaomwVUzg&feature=fvwrel wypas ja nic :) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 Jest fajny gdy już przeboleje się brak fabuły, która była w poprzednich seriach. Rozgrywka raczej dynamiczna mimo powolnych mechów :) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted October 6, 2013 Author Report Share Posted October 6, 2013 Update , gra wyszła z fazy beta do wersji final mwomercs.com Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Ma potężne wymagania (wersja beta) mimo, że dostałem "acces" do bety to zagrałem może w ciągu roku kilka - kilkanaście razy i do momentu aż nie przesiądę się na porządnie "wykręconego" kompa to nie zaglądam więcej. Zrobiona jest jak dla mnie tak jak powinna być, problem z "ubogością" wersji mechów ale z czasem pewnie się to zmieni. Aaa i obecnie "finalna wersja" jest odpalona chyba tylko na amerykańskich serwerach. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 26, 2015 Author Report Share Posted March 26, 2015 Gra się ciągle rozwija, Mechów jest znacznie więcej. Niedawno dodano zintegrowany VOIP na bazie teamspeaka. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Jak z grindem? Da radę bez płacenia grać bez zgrzytania zębami? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 26, 2015 Author Report Share Posted March 26, 2015 Jeśli nie planujesz mieć garażu na pierdyliard mechów to na grę możesz nie wydać ani złotówki. Mechy oraz modyfikacje kupuje się za CBill które są nagrodą za osiągnięcia w rozgrywce, wygrane mecze etc. Mechbay czyli miejsca na mechy są czasami nagrodą za weekendowe eventy, lub za osiągnięcia w konkretnym typie rozgrywki. Mechbay, mieszczący jednego mecha, kosztuje 300 MC - jednostka wirtualnej waluty w mechach kupowana za USD. MC można kupować w pakietach , im więcej tym taniej za 1 MC, w rozrzucie od : 1250 MC za 7 USD do 25000 MC za 100 USD. Czyli mechbay zaczyna się od 1,68 USD za sztukę. To nie urywa dupy :) W grze na początku są do wyboru mechy trialowe - nie są własnością gracza więc nie można ich modyfikować, ale pozwalają zapoznać się ze sprzętem , no i dzięki nim farmi się kasę na starcie. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted January 13, 2016 Author Report Share Posted January 13, 2016 Bumpedi bump. Gra już jest na steam i prężnie się rozwija ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts