gulyath Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Dzisiaj dostarczono mi tą o oto replike http://allegro.pl/karabin-szturmowy-m41-g36-akcesoria-280-fps-i2754146917.html Podlączylem wszystko jak nalezy i.. mam problem rączka ładowania po naciągnieciu powinna wydawac dzwiek, aczkolwiek go nie ma i bron nie moze strzelac. Wiem, że to tania badziewna replika, lecz dopiero wchodze w swiat asg i nie chce wydawac tylu kasy póki nie wiem czy mi się to w 100% spodoba. Da się coś z tym zrobic? Quote Link to post Share on other sites
gulyath Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 Myśle, ze jakis czas moglbym nią postrzelac. Nie znam się na tym, lecz mysle, że to kwestia rozkrecenia i wyregulowania czegos. Jednak wolalbym poczekac na jakies lepsze propozycje. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 A byłby za to pompka od AGMu... Może masz za mało pary w łapie i nie dociągasz tłoka do zaczepu :D? Quote Link to post Share on other sites
gulyath Posted November 13, 2012 Author Report Share Posted November 13, 2012 Dzięki wielkie. Jak ja się osmieszylem;D, tylko to swiadczy o mojej glupocie;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts