Pan Filip Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Cześć Moglibyście podać mi gdzie i jaki kupić akumulator 9,6V (pojemność ,żeby była też w miarę) i czy opłaca się odrazu kupować ładowarkę IMAX b6 ?(do jg-608) MINI oraz jakieś godne uwagi krótkofalówki Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) Powiem tak, posiadam zarówno ładowarkę imax b6 jak i replike jg608. Ładowarkę mogę szczerze polecić. Jeżeli chodzi o aku to ja osobiście jeszcze używam stockowego 8,4v, ale planuję kupić mosfet z zabezpieczeniem li-po i przejść na li-po. Możesz mieć problem ze znalezieniem dość pojemnego 9,6v, a jeżeli chodzi o li-po to spokojnie zmieścisz np. takiego Turnigy 7,4v 1800mAh 20C Edited November 13, 2012 by Luminofor Quote Link to post Share on other sites
kfercik Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Puxing PX2R Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts