Matt12c Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Witam Od kilku dni poszukuję jak najwięcej zdjęć/informacji na temat polskich żołnierzy w Kosowie. Zacząłem od podstaw, że stacjonowali tam od 1999 roku, głównie 18 Bielski Batalion Szturmowo - Desantowy. Nie potrafię jednak znaleźć żadnych zdjęć tegoż obozu. Byłbym naprawdę wdzięczny, gdyby ktoś mi je podrzucił. Przyjmę także inne informację o tej jednostce w Kosowie. Pozdrawiam :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
simi225 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Na temat polskich żołnierzy w Kosowie mogę Ci powiedzieć tyle , że GROM był tam w 1997 i złapali jakiegoś tam serbskiego zbrodniarza wojennego. Quote Link to post Share on other sites
Matt12c Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Wiem, wiem, aczkolwiek bardziej interesuje mnie CWE, a to był rok 1999 Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts