Mateusz2012 Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Witam mam bardzo poważny problem z moją repliką g36k. Mianowicie porozkręcałem wszystkie śrubki po czym zdjołem lufe zewnętrzną.Poczym zupełnie bezmyślnie lekko przekręciłem lufe wewnętrzną usłyszałem jak by coś w środku odpadło zatrząsnołem lekko całą repliką i słyszałem brzdęk cały czas coś w środku się obijało.Wkońcu wyskoczyło przez klape wyszutu łusek. Ma to wielkość około 1 cm w kształcie litery U z 3 małymi ząbkami dookoła.Gdy załadowałem broń bez tej części kulki nieleciały dalek niż na 5 m.Pomocy jestem początkującym w ASG. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 (edited) Element o którym mówisz to zatrzask komory hop-up. Powinno pomóc. http://www.youtube.com/watch?v=iIBQxI6xBpw Edited November 22, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Mateusz2012 Posted November 22, 2012 Author Report Share Posted November 22, 2012 Wielkie dzięki kolego.Zabieram się za naprawianie mojego błędu ;D.Jeszcze raz bardzo ci dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts