sdrzymala Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Witam Zobaczyłem fajną replikę na taiwangun.com http://www.taiwangun...ine-std_gg.html proszę o opinie czy to dobra replika? Przepraszam jaśli jest już taki temat Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Dratwa, nie wiesz - nie wypowiadaj się. Combat Machine to budżetówka G&G, zresztą jest napisane w opisie. Gearbox, jeżeli jest montowany ten sam, co w zwyczajnych G&G, jest taki sobie. Z zewnątrz jest wszystko z plastiku. Quote Link to post Share on other sites
sdrzymala Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 ok dzięki sprawę jeszcze przemyślę ale jeszcze zwróciło moją uwagę coś takiego www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/sr4a1-carbine-src-gen-iii.html niby na zniżce i trzeba dokupić baterię i ładowarkę ale w sumie chyba wyjdzie taka sama cena Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Majster.Ta replika jest niedostępna ;p. Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Obie repliki są niedostępne. Co do tej drugiej to od początku "promocji" jest niedostępna bo już wcześniej na nią zerkałem... tak że sprytni są w tym sklepie dają sporą obniżkę na to czego nie mają :) Quote Link to post Share on other sites
sdrzymala Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 ok zobaczymy może KIEDYŚ ta replika będzie dostępna dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Można też ściągać zza granicy, na ebay widnieją aukcje z nimi, te 2-3 miesiące dla repliki byłbyś w stanie poświęcić? Może byś też dozbierał na jakieś bombki i zrobił sobie choinkę. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=M4+GG&_sacat=0&_from=R40 #edit. Sugerowałem się tematem i skojarzeniem G&G, dopiero teraz wpadło mi do głowy, że mogło chodzić o replikę na Green Gas, a z postów oficjalnie wywnioskować tego niestety nie mogę, przepraszam :( Edited November 27, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
sdrzymala Posted December 1, 2012 Author Report Share Posted December 1, 2012 Chodziło o AEGa i nie wiem muszę się zastanowić może ebay będzie dobrym rozwiązaniem? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts