adi727 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Witam wszystkich, kupiłem już jakiś czas temu replikę L96... podobno warrior od wella, strzelała jakiś czas ładnie aż w końcu padła gumka (raz kulkę poda, raz z lufy wyleci a jeszcze innym razem wcale nie poda), teraz ją rozkręciłem i to co ujżałem zrobiło mi zamieszanie w głowie, czy padłem ofiarą podróby warriora czy tylko części zamienne są inaczej skonstruowane?, mianowicie rozkręciłem sobie ją i pierwsze co zobaczyłem... inny tigger niż na zdjęciach np airsoftpro czy nawet zamiennych od wella, żeby było tego mało komora HU też się różni nieznacznie (albo znacznie? o.0 nie wiem.. nie znam się, zapracowany jestem ;D) budową, jak i kształtem wykonania ("tu" ma "to" a "ta" "tego" nie ma, że się tak wyrażę) i teraz chciał bym porposić was, żebyście zerknęli fachowym okiem na zdjęcia, które umieszczam niżej i spróbowali odgadnąć co to za replika, żebym wiedział jakie części kupować (wydawać 500-800zł za sam tigger, który jak się okaże będzie bee fuu i w ogóle, to mi nie jest na rękę) Z góry dzięki i przepraszam za tak "epicką" rozdzielczość zdjęć godną kalkulatora... i to zwykłego a nie matematycznego! https://picasaweb.google.com/110538017424610801974/L96 Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Popraw link do zdjęć i napisz gdzie kupiłeś(nówka/używka)? Jest wiele chińskich L96 między innymi BOTH ELEPHANT/TERCEL,DOUBLE EAGLE,WELL i chyba jeszcze jakieś ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć. Quote Link to post Share on other sites
milosz Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Powiedz jaką masz rączke przeładowania. Jeżeli jej końcówka jest okrągła, posiadasz WELL'a Jeżeli jest spłszczona, i przypomina literę V, to masz AGM. Quote Link to post Share on other sites
adi727 Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 hmm trudno powiedzieć co to przypomina, prawdę powiedziawszy jest to koło o 2-ch średnicach. (dodałem zdjęcia owej części, myślę, że poprawnie jeśli nie to poprawię) Kupowałem używanego w dobrym stanie, z tego forum, gdzieś tak w maju. Galeria mi bangla w najlepsze, może spróbuj sie zalogować na własne konto google/picassa/co kolwiek związanego z google. Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 No tak jeszcze AGM robi L96,o nim zapomniałem ale to dlatego że już elkę naprawdę słabo przypomina między innymi z uwagi na rączkę przeładowania.Jak masz taką rączkę przeładowania to jest to MP002 AGM:http://airsoftmegastoretv.com/ebay%20pictures/mp002c-bipodscope/mp002c-bipodscope-4 Quote Link to post Share on other sites
adi727 Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 Dzięki serdeczne. Prawde powiedziawszy nawet nie miałem pojęcia o tym, że well i amg ma różne raczki... jeszcze tak może nie tematowo, jednak spytam się tak ogólnie czy jest możliwość tuningu tej repliki? i gumka podejżewam tak samo niedostępna jak ta dla well? Quote Link to post Share on other sites
Dworaf Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Czytałem trochę tematów o tej "snajpie" od AGM.Byłem nią zainteresowany nawet. Ma ona niestandardowe części i jej tuning jest ograniczony do domowych sposobów(chyba). Quote Link to post Share on other sites
adi727 Posted March 28, 2013 Author Report Share Posted March 28, 2013 Już się pozbyłem tego tworu. Teraz działam coś z SWD A&K ;) Temat do zamknięcia, dzięki wszystkim za odpowiedzi! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts