Mlodyy11 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Witam, przeszukałem forum i niestety podobnego tematu nigdzie nie znalazłem. Pokrótce postaram się opisać mój problem. Kupiłem używany karabin od kolegi ( przebieg ok 10-12k kulek ). Problem polega na tym, że na żadnym magu mid/low firm SRC, KA, JG karabin nie chce wystrzeliwać kulek. Trzymając cały czas spust na serii Karabin strzela, natomiast kulki nie lecą, następnie kieruję lufę w dół wszystkie kulki wylatują mi pod nogi. Co najciekawsze, po wysypaniu tak kulek, druga polowa magazynka strzela juz normalnie, tak samo jeżeli naładuje w magazynek tylko 20-30 kulek, również wszystkie lecą normalnie. Dla informacji dodam, że było to testowane na kulkach P&J i G&G. Może ktoś mi powiedzieć jak rozwiązać ten problem? Co może być nie tak, co trzeba zmienić? Dodam jeszcze, ze na hi-capie JG wszystko działa jak się należy. Z góry uprzejmie dziękuję, Mlody. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Zobacz czy w komorze hop up wszystko okej. Quote Link to post Share on other sites
Mlodyy11 Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 W komorze raczej wszystko ok, gumka była wymieniona. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts