Chcu1995 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Witam, zauważyłem, że w mojej broni zapasowej, która się zepsuła ostatnio [pierwszy raz otwierałem po 2 latach] jest gearbox v.2 ale jest inny selektor.. Czy jest możliwość wsadzenia w niego gearboxów innych firm? Jest on z Boyi. Patrzałem tak na internecie na gearboxy systemy itd to wyglądają inaczej .. Może ktoś krótko i zwięźle mi odpowiedzieć? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Zwracaj większą uwagę na ortografię i interpunkcję/ you-dash Link to post Share on other sites
seger Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Różnią się z zewnątrz tylko płytkę selektora. Kwestia jest inna jeszcze odnośnie Boyi. Przód szkieletu jest ciut cieńszy i tak samo głowica cylindra jest też cieńsza. Na innych, np. JG czy A&K, możesz mieć problemy z podawaniem kulek i fps'ami. Najlepiej jakbyś zdobył szkielet Boyi. Link to post Share on other sites
Chcu1995 Posted December 10, 2012 Author Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Planuję kupić kompletny gearbox v.2 z szkieletem G&P, będzie on pasował do owego Scara? Czy selektor będzie trzeba zmienić w tym G&P na tego z scara? Problem z upchaniem go do dolnego body będzie duży problem czy wejdzie? Edited December 12, 2012 by you-dash Ortografia i interpunkcja. Link to post Share on other sites
seger Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Płytka selektora jest raczej inna w Scarze niż m4/m16. Nie jestem tego pewien na 100%. Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) Chcu1995, nie chce być podły, ale o tym SCARże jest już dosyć dużo tematów i na Twoje pytanie odpowiedziano już z 10 jak nie 30 razy. Ale ok, do tego SCARa wejdzie każdy normalny gb v.2 (kilku graczy wkładało do body SCARa Boyi gb JG). Płytka selektora jest chyba delikatnie inna, albo wcale się nie różni. Różni się tylko dysza i komora HU. Do mojego SCARa dopasowywałem szkielet v2. Super Shooter i pasuje jak ulał, nie wiem jednak jak strzela bo sprawdzałem tylko czy wejdzie bez problemu. Edited December 11, 2012 by DobryDobrodziej Link to post Share on other sites
Chcu1995 Posted December 12, 2012 Author Report Share Posted December 12, 2012 Dziękuje za odpowiedzi , szukałem na forum tematów ale nie znalazłem owego ... może mój błąd. DO ZAMKNIĘCIA Link to post Share on other sites
Recommended Posts