MyN3 Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Witam. Potrzebuję zdjęcie lub informacje w jaki sposób jest zamontowany boczny zaczep kolby utrzymujący ją podczas gdy jest złożona na bok. Z góry dzięki. Link to post Share on other sites
kurbaszy Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Tu masz zdjęcia. Zaczep kolby jest po prostu ząbkiem na sprężynie który chwyta stopkę kolby. Link to post Share on other sites
MyN3 Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 Zaczep mam ale nie mam pojęcia gdzie i jaką sprężynkę wsadzić.. Mógł byś wykonać jeszcze zdjęcie od przodu body tam powinno być widać zaczep, pin i sprężynkę. Dzięki! Link to post Share on other sites
kurbaszy Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Tak, ale dopiero w niedziele. Link to post Share on other sites
MyN3 Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 Już nie trzeba, udało mi się coś wykombinować i działa. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts