Sedoro Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 Nie, poprostu zawsze staram się spokojnie wyjaśniać wszytko i lubie być miły dla ludzi. :D Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Taka cecha jakoś się nazywa... być... pomocnym czy jakoś tak. Jest to kompletne przeciwieństwo spamowania sarkastycznymi komentarzami i ripostami. Kermit zapytaj się drugiego Kermita na forum, w dziale ze zdjęciami AK w temacie o AK-74 wstawił zdjęcie cm031 z pełnowymiarowym suwadłem. Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 (edited) Złota łopata dla mnie! Duzego problemu z dostosowaniem pełnego suwadła nie ma jeśli posiada się warsztat. Trzeba dokładnie spiłować całą dolną podstawę suwadła tak by bezproblemowo "latało" nad GB i komorą HU. Dostosować też trzeba przycisk-popychacz-prowadnicę sprężyny i tyle. Kable poprowadzić na kolbę (wtedy najkepiej ramową) Zrobiłem to już w kilku swoich kałachach. Edited September 26, 2013 by Terenowy Quote Link to post Share on other sites
Mardinas Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 dzięki to bardzo interesujące Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts