KamilovskyyyXOXO Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Witam, mam problem z moją mp5tką. Przezuciłem się ma mp5 i kulki lecą do góry a co za tym idzie własnie trzeba podkrećić hup upa. Tylko mam do was pytanko, gdzie jest hup w mp5tce :icon_smile: i jak go wyregulować. Quote Link to post Share on other sites
-=speedy=- Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 zalezy w jakiej mp5: standardowe maja taka mala dzwignie po lewej stronie przy froncie zaraz za gniazdem magazynka a niektore cymki maja po odciagnieciu dzwigni w komorze wyrzutnika lusek pokretlo mp5 galaxy ma z kolei dzwignie widoczna po sciagnieciu frontu Quote Link to post Share on other sites
KamilovskyyyXOXO Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 (edited) mam mp5 M5-S5 z Boyi podajże Edited January 12, 2013 by KamilovskyyyXOXO Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Właściwie, to trzeba odkręcić hop-upa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts