Bubcio Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Witam. od razu na wstępie przyznam.. wstyd mi ale.. No nie wiem jak nazywa się Moja replika. Niby to M416 SIG.. a niby nie. Poddałem się i dam po prostu zdjęcie.. http://ifotos.pl/zobacz/Beztytuup_xwqnrrs.png/ W miejscu oznaczonym czerwonym kwadracikiem jest wejście na śrubkę.. Miała ona wypustkę po boku i sprężynę. Po prostu dosyć mam biegania z taśmą klejącą.. Pytałem się już w różnych sklepach.. oczywiście nigdzie jej nie ma a nawet w jednym uznali mnie za idiotę, gdyż według ich takich śrubek nie ma.. cóż .. Błagam. Pomóżcie mi. Nie wiem totalnie gdzie mogę to kupić ;/. Do repliki mam sentyment i nie chciałbym po prostu odstawić jej w kont i kupić nowej. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 To je M4 S-System, prawdopodobnie Boyi, żadne 416 :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts