misiekmw Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Chciałbym kupić okulary z wymiennymi soczewkami w trzech kolorach. Mam jedno doświadczenie z tego typu okularami, a mianowicie bardzo ciężko się je rozbierało, a i wszystko wskazywało na to, że lada moment się rozlecą. Czy moglibyście wyrazić swoją opinię na temat tego typu okularów? Zastanawiałem się nad ESS ICE. Może doradzicie mi jakieś inne w podobnej cenie. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Mam ESS ICE nie za długo, bo niecałe pół roku, ale jak na razie, żadnym problemów nie stwierdzam, oprawki trzymają się szybek bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Ja mam Ess Crossbow i też nie mogę stwierdzić, aby szybki miały własną wolę i chciały uciec od oprawek. Quote Link to post Share on other sites
misiekmw Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 Kupiłem już ESS ICE. Więc chyba temat można uznać za zamknięty. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts