lukahno Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Witam. Dzisiaj dostałem przesyłkę z Coltem R28 ARMY. Problem jest w tym że magazaynek nie trzymał mi gazu,,, wręcz nawet go wypuszczał. Strzelałem nim na dworze ładując najpierw kulki (cały magazynek) późnej gaz trzymając ok 6 sek. wystrzeliłem na nim pół magazynka następnie ładując GG ponownie wszystko uszło po odciągnięciu butelki od magazynka... a w tym czasie kolega uśmiechnięty z beretta KJW strzelał do woli. Czy to mogła być wina temperatury czy może magazynka? Zastanawiam się czy nie odesłać go z powrotem. :) Jestem zielony w tym temacie więc może najpierw zapytam was :D Quote Link to post Share on other sites
korpus Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Jeżeli masz możliwość to zrób w domu jakieś miejsce i tam postrzelaj. W temperaturze pokojowej replika powinna się inaczej zachowywać. Quote Link to post Share on other sites
lukahno Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 Po powrocie do domu zawinąłem magazynem w szmatkę żeby się ogrzał i po odczekaniu dłuższego czasu nic z tego :( Quote Link to post Share on other sites
korpus Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Jeżeli w domu też nie trzyma gazu to ja bym odesłał, ale poczekaj na odpowiedzi bardziej doświadczonych osób w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
lukahno Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 Dobra dzięi może się ktoś zjawi :D Quote Link to post Share on other sites
czaja135 Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Jeśli magazynek nie trzyma gazu nawet w domu to znaczy, że jest uszkodzony. Podejrzewam, że masz na niego gwarancję więc lepiej nie kombinuj i odeślij. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts