Yarlan Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Rozpoczecie Sezonu 2013 - Legia Warszawa Data: 03.03.2013 Level: 2 Organizator: Legia Warszawa Liczba torów: 7 Minimalna ilosc strzalów: ok 120 Klasy: standard, open Kategorie: junior, lady, senior Zapisy on-line do 24.02.2013: dominik.gorski@actionair.pl Miejsce: Lazienkowska 3, Warszawa 09.00 - Poczatek rejestracji 10.00 - Koniec rejestracji 17.00 - Koniec zawodów Wpisowe przy rejestracji on-line: 30 PLN - regular, senior 20 PLN - junior, lady Wpisowe przy rejestracji w dniu zawodów: 40 PLN - regular, senior 30 PLN - junior, lady Zapraszamy. Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Rejestracja: https://docs.google.com/forms/d/1uU7o-yuZOi2Sbch9wq5QkRMOfloGkMHAp95Tvcf3jNY/viewform Quote Link to post Share on other sites
sipap Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 (edited) Świetna impreza, profesjonalnie przygotowana. Tory ciekawe i różnorodne,niekiedy wymagające od zawodników starannego planowania. Przede wszystkim bardzo sympatyczni ludzie, którym widać że ta zabawa sprawia dużą frajdę. Dotyczy to zarówno tych,którzy są juz praktycznie profesjonalistami w tym temacie,jak i tez początkujących dla których był to pierwszy start w air softowym IPSC. Ja uczestniczyłem tym razem w roli obserwatora,bo dopiero co wylazłem z grypy, ale po zrobieniu kursu i zaliczeniu egzaminu na pewno wystartuję w kolejnej imprezie IPSC ActionAir 2013. Polecam wszystkim tę formę strzelectwa. Edited March 4, 2013 by sipap Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Dziękuję wszystkim, którzym udało się dotrzeć, strzelić i dobrze bawić :) Zapraszam na kolejne zawody LAA - tym razem w Siemianowicach Śląskich! Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted March 7, 2013 Author Report Share Posted March 7, 2013 Wyniki z zawodów: https://docs.google.com/folder/d/0BxDI0qEmpocnZ29pN19CVkl6bTQ/edit?usp=sharing Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts