przewitu Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Witam! Mam kłopot z repliką shotguna M180. Otóż replika w ostatniej fazie przeładowania kulki samoczynnie strzela. Widziałem taki sam temat jednak graczem ASG jestem dopiero od ok.3 miesięcy i nigdy repliki nie rozbierałem a poza tym boję się, że coś uszkodzę- tj. w tamtym temacie autor znał się na tym. Czy ktoś byłby na tyle dobry i wyjaśnił mi dość dokładnie i językiem niedoświadczonego jak rozebrać i naprawić ten problem? Za odpowiedzi z góry dziękuję! Pozdrawiam Przewitu Quote Link to post Share on other sites
SKYFander Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Niestety taki urok tych strzelb że "przecierają" się po jakimś czasie, a konkretniej jedna mała część. W tym temacie pod koniec masz o tym napisane: http://forum.wmasg.pl/topic/106466-oficjalny-strzelby-m180-m183-golden-arrow-ga/ Quote Link to post Share on other sites
przewitu Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 (edited) Dzięki za odp. Ale czy nie da rady jakoś tego naprawić? Nie ma części zamiennych a dorobić nie można? Wystrzeliłem może niecałe 100 kulek:( Proszę o pomoc. Czytałem, że taka niezawodna. Edited February 7, 2013 by przewitu Quote Link to post Share on other sites
przewitu Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 Nawet tej zakrętki pod lufą nie mogę zdjąć:( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts