Yarlan Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 17.02.2013 Legia Warszawa (ul Łazienkowska 3). Kurs przygotowujący oraz egzamin kompetencyjny IPSC. Info i zapisy: dominik.gorski@actionair.pl 601155519 To chyba ostatnia szansa na taki egzamin przed rozpoczęciem sezonu :) ZAPRASZAM! Quote Link to post Share on other sites
sipap Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 A kiedy jest szansa na kurs i egzamin kompetencyjny? Na zawodach wspominałeś,ze jest szansa na zorganizowanie go w Warce. Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Tak - wspominałem, niestety plany mi się zminiły i nie dam rady go zrobić w Warce. Ten termin jest ostatnim terminem przed wakacjami, kiedy mogę poświęcić weenekd na tego typu szkolenie. Quote Link to post Share on other sites
sipap Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Tak - wspominałem, niestety plany mi się zminiły i nie dam rady go zrobić w Warce. Ten termin jest ostatnim terminem przed wakacjami, kiedy mogę poświęcić weenekd na tego typu szkolenie. No i super,mi pasuje. W takim razie widzimy sie w sobotę na kursie. Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted March 9, 2013 Author Report Share Posted March 9, 2013 git! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts