karolb Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Witam Przerabiałem kiedys swój PSG1 instalujac układ Systemy FTK 26.Niestety modyfikacji nigdy nie ukończyłem, przez awarie tzw.Systema switch relay circuit, układ który byl w zestawie. Najpierw silnik nie byl w stanie napiac sprężyny, potem poszedł bezpiecznik. Problem w tym, że wspomniany układ rozgrzał się do strasznie wysokiej temp. Tak wysokiej,ze aż jeden z kabelków sięodlutował. Nie wiem co było tego przyczyną i czy ten switch relay ( pokazany na zdjeciu w tym linku) był sprawny http://www.airsoftca...ead.php?t=51999 Czy gdzies mogę naby jakiś zastepczy układ tego typu? Zakładam,ze w innych modyfikacjach, rownież podobne są stosowane, wiec może mogłbym znalezc podobny. To chyba jakis uklad typu mosfet Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
karolb Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Karabin działa tylko w semi. Czy to tez musze wziac pod uwage? Quote Link to post Share on other sites
karolb Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 Przepraszam,ale czy pomoc tak cieżko tu uzyskać? Naprawdę mam problem z tym dziadostwem, a wiem, że pełno tu doświadczonych kolegów.Niestety słabo znam sie na elektronicei nie wiem jak problem załatwić. Quote Link to post Share on other sites
fu3ak Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Dalej masz problem z tym MOSFET'em? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts