Tytanik Posted February 24, 2013 Author Report Share Posted February 24, 2013 Turas ma racje. Replika nie jest za tania bo jednak to 700zł. A po 2-3 miesiącach można już ponarzekać. Co fakt to fakt można wymienić kable, gumkę, tłok itp, ale czynie lepiej to wszystko sumować i kupi replikę za 1300zł? Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Dokładnie. Mogłem miesiąc poczekać i kupić jakieś G&P i nie miałbym kłopotów. Więc drogi Fizyku jak masz gdzie to serwisuj i sprawdzaj replikę, żeby nie zmieliło Ci za dużo rzeczy za jednym razem :) Quote Link to post Share on other sites
Fizyk Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Super Panowie dzięki raz jeszcze za bardzo cenne rady. Dodam że w sumie to podpytuje Was dla kumpla, ja sam mam emki innej firmy, a kumpel uparł się właśnie na ten model. Z drugiej strony chinol , chinolowi nie równy :) Quote Link to post Share on other sites
Tytanik Posted February 24, 2013 Author Report Share Posted February 24, 2013 Ta broń jest super dopiero po tiuningu i naprawach ;D Quote Link to post Share on other sites
_DjZordon_ Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 I stokowa sprężyna lubi pęknąć, polecam wrzucić jakąś dobrą sprężynkę 120M. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts