Obi-Wan Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Dla mnie też trzypunkt to przerost formy nad treścią - ale każdy ma inne gusta. I zgodzę się z Obi-Wanem na początku można mieć problemy z jego ogarnięciem Ogarnięcie tego to akurat żaden problem, tylko po prostu ja nie lubię mieć zbyt wielu pasków i klamer do plątania i zachaczania o wszystko co się da Aha, swoją drogą teraz sobie przypomniałem, że jest jedna rzecz w której 3pkt jest lepszy od 1 i 2. Można go założyć jak plecak - jedyna opcja, której brakuje dwupunktowym rozwiązaniom z szybkiem przepinaniem Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Ogarnięcie tego to akurat żaden problem, tylko po prostu ja nie lubię mieć zbyt wielu pasków i klamer do plątania i zachaczania o wszystko co się da Masz rację - zwłaszcza gdy trzeba zrobić to szybko. Aha, swoją drogą teraz sobie przypomniałem, że jest jedna rzecz w której 3pkt jest lepszy od 1 i 2. Można go założyć jak plecak - jedyna opcja, której brakuje dwupunktowym rozwiązaniom z szybkiem przepinaniem Choć jedno i dwupunkt można tez wygodnie przełożyć na plecy - jednak nie tak jak plecak. Punkt dla trzypunktu. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Dla mnie też trzypunkt to przerost formy nad treścią - ale każdy ma inne gusta. I zgodzę się z Obi-Wanem na początku można mieć problemy z jego ogarnięciem (...). Dwupunkt z szybkim przepinaniem klamer jest dobre i wygodne. Łatwiejsze dla zielonych w tych sprawach :icon_smile: W pełni popieram zdanie Turas-a. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts