domix2t Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Witam ! Tydzień temu przyszła do mnie replika akm od cymy, mianowicie cm048m. Przez ostatni tydzień się nią tylko bawiłem typu seria do puszek, wszystko było w należytym porządku. Aczkolwiek dzisiaj byłem na strzelance, używałem ognia automatycznego. Po pewnej ilości wystrzelonych kulek postanowiłem zmienić tryb ognia na pojedynczy a tutaj zdziwienie bo selektor nie zaskakuje, tzn. dochodzi do dolnej pozycji ale gearbox i tak daje serią. Po lekkim uderzeniu w bok repliki oraz pomachania selektorem o dziwo pojedynczy zaskoczył. Czy znacie może jakiś lek ażebym nie miał takich problemów w przyszłości :icon_smile: ? Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
Szacho Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 No właśnie dokładnie mam taki sam problem z tym, że walnięcie w bok nie pomaga :icon_mad: Zabiorę do serwisu, ponieważ pomimo rozłożenia repliki na nic nie wpadłem. Quote Link to post Share on other sites
domix2t Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 (edited) Witam ! Przed chwilą zobaczyłem że gdy zawias spustu wpada do środka wtedy się to dzieje, ale gdy jego końcówka jest przy powierzchni wszystko chodzi jak należy. Tylko teraz muszę rozkręcić i zobaczyć czemu się tak dzieje. Szacho, obczaj czy u Ciebie przyczyna jest taka sama :icon_biggrin: Pozdrawiam ! Edited March 2, 2013 by domix2t Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts