Kiwi Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Użyłem opcji SZUKAJ, ale nic nie znalazłem. Jeśli mimo to coś jest to sory. Przerobiłem pas od AK tak aby pasował do mojego SPASa tyle, że gdy go (SPASa) nie trzymam to wisi trochę poniżej pasa i niewygodnie by się z tym biegało. Chciałbym wiedzieć, czy są jakieś specjalne pasy do skracanych strzelb(jeśli pas od kałaszka się nie nadaje) i w jaki sposób się to zakłada, aby można było trzymać w rękach broń boczną, a główna nie plątała się gdzieś między nogami :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Dumek Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Jak pas od kałacha sie udał, to możesz spróbować z pasem trzypunktowym do mp5. Chociaż tylko teoretyzuje. Quote Link to post Share on other sites
YAK21 (Zigi) Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 Witam !!! Jest pas do SPAS-a na MG (mam nadzieje że to nie kryptoreklama :wink:) niestety swoje kosztuje :roll: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=384 Zawsze możesz też popytać wśród tutejszych krawców, może będą mogli ci pomóc za mniejsze pieniądze Pozdrawiam YAK21 Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 27, 2005 Author Report Share Posted May 27, 2005 Nie chodzi o to, żeby było oryginalne do SPASa, tylko żeby byłe wygodne. Wiesz może w jaki sposób nosi się shotgunha na pasie? Tak żeby się nie majtał jak go nie trzymam. Na pleby się go przekłada czy co :?: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts