gaSTon Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Witam ,mam takie pytanie .Co radzilibyście wybrać RK-02 czy RK-05 ? Napiszcie czym się różnią te repliki bo mi wydaje się ,że tylko kolbą . Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Dobrze ci się wydaje. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 RK-2 od Rk-05 jedynie różni się kolbą :P Jedna jest z tworzywa cała a druga to tylko te "obręcze". Poza tym to jest to samo :) Mam rk-02 i sprawuje się super, kupuj które ci się podoba, replika naprawdę dobra. Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 (edited) Przepraszam autora wątku , że się wtrącam. Ja też mam pytanie co do tego RK - 02. Kolega własnie zamówił ten karabinek. Mam pytanie odnośnie baterii to tego aeg'a. Bateria będzie zmawiana z Gunfire.pl To jest taki ogranicznik. podobno baterie Redox'a są dobre, ale nie wiem która najlepsza i która będzie pasować do tego sprzętu. Proszę znających się na tym o radę którą wybrać. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam. Regulamin się kłania. Buniek92 Edited March 9, 2013 by Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts