Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem z zasilaniem w cm 0.28s

Recommended Posts

Witam.

Zwradzam sie do Was z serdeczna prosba o pomoc drodzy maniacy ASG :icon_wink:

W mojej cymce 0,28s nadszedl czas na zmiane batki, poniewaz moj karabin praktycznie przestal strzelac w semi, natomiast przy opcji full auto reakcja na spust byla bardzo opozniona a szybkostrzelnosc bardzo slaba. Jest to w pelni stockowy karabinek. Po konsultacji z ludzmi, ktorzy znaja sie na tym lepiej ode mnie zostalem poinformowany, iz trzeba kupic nowy akumulator. Oczywiscie zapoznalem sie z szeroka oferta roznego rodzaju akumulatorkow oferowanych w sklepach internetowych, oraz licznymi opiniami uzytkownikow akumulatorow pod dekiel do ak'a i nie zostalem przekonany do zadnego z nich. Na kazdej stronie pisze co innego na temat roznych akumulatorkow wiec stwierdzilem, iz postaram sie obejsc ten problem za pomoca umieszczenia akumulatora poza replika, a dokladnie w kamizelce. Aby troche zaoszczedzic do tego celu wykorzystalem akumulatorki, ktore posiadalema mianowicie akumulatorki aa VARTA 1,2v 2700mAh. Podlaczylem 8 takich akumulatorkow szeregowo. Niestety moja replika podlaczona do owych akumulatorkow nie strzela.

Nie wiem w czym moze byc problem wiec licze na Wasze podpowiedzi co zrobilem zle :icon_wink: