GOGI123 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Nigdzie nie mogę znaleźć jak przylutować mosfet w GB mojego AUG'a. Chciałem wymienić kable na niskooporowe i zrobić samemu podstawowy mosfet. Układ "stworzyłem" na podstawie IRF1404 według popularnego schematu znalezionego w internecie. Rozebrałem replikę i wyjąłem GB. Ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłem o dwa więcej kable idące do przodu GB( domyślam się że to związane z "inteligentnym" spustem). W które miejsce zamątować mosfet(które kable). Fajnie jakby ktoś dał jakiś rysuneczek (najlepiej robiony w paincie lub coś takiego byleby był prosty do odczytania) całej elektryki AUG'a przed i po zainstalowaniu mosfetu. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Robisz wszystko tak jak tutaj http://kuba-t1000.co..._airsoft_mosfet Z tą różnicą że to ma wyglądać tak [ o ile dobrze pamietam] W miejsce różowej kropki możesz dodać wyłącznik trybu auto jeśli jesteś strzelcem wyborowym Quote Link to post Share on other sites
GOGI123 Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Które styki są od auto te pod cylindrem czy te za spustem? Edited March 24, 2013 by GOGI123 Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Od semi masz w środku, od auto na zewnątrz [za spustem]. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts