Vietbach Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Witam, Mam problem następujący, którego nie mogę rozwiązać- po kupieniu do podanego wyżej karabinu zestaw u tuningowego z linka http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_161_303&products_id=11005&name=PPS_-_Zestaw_Tuningowy_do_Well_MB01,_MB04_&_MB05_-_PPS-12022 , rozłożyłem replikę, zamontowałem zestaw i złożyłem. I wtedy pojawił się problem- otóż jak ciągnę za rączkę przeładowywania, to ....nic się nie dzieje. Sprężyna ciągnie z powrotem, nie zaskakuje jak zazwyczaj, czerwona kropka oznaczająca napięcie iglicy się nie pojawia, ale kulka zostaje załadowana do lufy. Bardzo proszę o pomoc, nie wiem co z tym zrobić, próbowałem już wymiany tego zestawu na poprzedni i nic. Dodam że raz już miałem ten problem i po 2 godzinach ponownego rozkładania i składania się rozwiązał, aczkolwiek nie wiem dlaczego. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
megabac Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Nie wiem czy problem nadal aktualny ale miałem tak samo. Przyczyną był rozsypany mechanizm spustowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts