Prokowal Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Witam mam problem z repliką cm. 031 a dokładnie z ogniem pojedynczym po wymianie kostki stykowej (nie wymieniając wózka) i po skręceniu wszystkiego ogień ciągły jest. Lecz niekiedy po ogniu ciągłym przełączę na pojedynczy strzał,i replika nie strzela silnik nie reaguje po przełączeniu na full auto replika działa jak należy tylko ten ogień pojedynczy mnie denerwuje, raz jest raz go niema. Za pomoc z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
PiterMaster1 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Możliwe że problem tkwi w płytce selektora, na semi nie łapie a jak dasz na auto to złapie. Quote Link to post Share on other sites
maly46 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Moze przerywacz sie zlamal. Wez palcem go nastaw (jak gb wyciagniesz) jest to taki maly pierdolnik przy plytce selektora. Quote Link to post Share on other sites
mietko Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) szorki, pomyliłem się, proszę o usunięcie wpisu :( Edited March 29, 2013 by mietko Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts